مراسم گرامیداشت شهدای نیجریه و اعتراض به حبس غیرقانونی شیخ زکزاکی

مراسم بزرگداشت شهدای معترض به بازداشت «شیخ زکزاکی»، به همت مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و دانش‌پژوهان نیجریه‌ای جامعه‌المصطفی (ص) با حضور ریاست محترم جامعه المصطفی العالمیه جناب حجه‌الاسلام و المسلمین دکتر عباسی زید عزه برگزار شد.
در این مراسم، ضمن ختم قرآن کریم و مدیحه‌سرایی مداحان برای بزرگداشت شهادت یکی از طلاب جامعه المصطفی و همچنین صبیه یکی از طلاب نیجریه‌ای مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، که خود نیز از طلاب جامعه المصطفی در نیجریه می باشد و در حمله پلیس به معترضان در ابوجا به شهادت رسیده بود، رئیس اتحادیه آفریقای طلاب جامعه المصطفی العالمیه، در سخنانی، جنایات پلیس نیجریه و سکوت و بی‌اعتنایی دولت‌های اسلامی را در قبال این فجایع محکوم کرد و حکومت نیجریه را مسئول امنیت و سلامت جان این عالم بزرگ اسلامی دانست.
وی تأکید کرد: از مقامات عالی دولت نیجریه انتظار داریم ضمن فراهم‌سازی امکان مداوای فوری شیخ زکزاکی در داخل و خارج کشور، رفع بازداشت فوری وی را محقق سازند.
گفتنی است پلیس نیجریه در روزهای اخیر، در حمله به معترضان در ابوجا، پایتخت این کشور، که خواستار آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی بودند، از گلوله‌های واقعی و گاز اشک‌آور استفاده کرد که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر شد.