دیدار رؤسای دانشگاه صنعتی شریف

رئیس دانشگاه صنعتی شریف، جناب آقای دکتر فتوحی به همراه آقایان دکتر میردامادی، معاون آموزش، دکتر فرزانه، مشاور ریاست دانشگاه و حجه‌الاسلام و المسلمین رستمی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شریف در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی دیدن کردند.

در این دیدار، جناب آقای دکتر قنبری، معاون آموزش جامعه المصطفی که ایشان را همراهی می‌کردند، در بیاناتی به توضیح مختصری درباره این مجموعه برای مهمانان پرداختند.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین کارگر، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، ضمن خوش‌آمدگویی، مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی را از مهمترین مراکز زبان‌آموزی با سه دهه قدمت معرفی کردند و گفتند خدمات ارزنده‌ای را که این مجموعه علی‌الخصوص در بحث زبان فارسی داشته است بسیار چشمگیر بوده است.

ایشان همچنین توضیحاتی در مورد نحوه آموزش در مجموعه را بیان کردند و در پایان از زحمات مدیران سابق علی‌الخصوص حجج اسلام کاویانی و حقیقی تشکر کردند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف به خاطر دعوت از ایشان تشکر کردند و گفتند که ما نام جامعه المصطفی را شنیده بودیم ولی باید بگویم که با این همه فعالیت ارزنده آشنا نبودم که الآن به عنوان یک ایرانی به خود می‌بالم.

دانشگاه صنعتی شریف هم با وجود اینکه یک دانشگاه صنعتی است، ولی حاضریم همکاری‌ خوبی با هم داشته باشیم. با توجه به این که ما در دانشگاه، دانشجویان خارجی هم داریم، می‌توانیم جهت آموزش زبان فارسی آنها را به این مجموعه معرفی نمائیم و همچنین آمادگی داریم که در دوره‌های مختلف مثل IT با جامعه ‌المصطفی همکاری داشته باشیم و نیز می‌توانیم در رشته‌هایی مثل فلسفه و کلام، پذیرای طلاب محترم المصطفی و خانواده‌هایشان باشیم.

در پایان جلسه، عده‌ای از زبان‌آموزان این مجموعه در جلسه حضور پیدا کردند و ضمن معرفی خود، به سؤالات حضار پاسخ دادند.