برگزاري مراسم جشن ميلاد امام محمدباقرعلیه‌السلام در بخش عربي

با فرارسیدن ماه مبارك رجب، ماه عبادت و بندگی خدا که غرّه آن مزین است به میلاد مسعود و مبارک حضرت امام محمدباقرعلیه‌السلام، جشن میلاد آن حضرت به زبان عربي در تاریخ ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ به طور اختصاصي در بخش عربی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با حضور مسئولین، اساتید و طلاب محترم برگزار گردید.

این جلسه با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط یکی از طلاب آغاز و با سخنرانی برخی از اساتید ادامه یافت که ایشان مطالبی پیرامون اخلاق آن حضرت به زبان عربی ایراد فرمودند.

در ادامه نیز معاون محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن عرض تبريك به مناسبت اين روز خجسته و تقدير و تشكر از برگزار كنندگان اين مراسم در خصوص شكل‌گيري گروه عربي و وظايف آن، اهميت يادگيري زبان عربي و جايگاه آن در اسلام مطالبي را بيان نموده و خاطر نشان كردند كه با همكاري طلاب در اين‌گونه مراسم، علاوه بر بُعد مذهبي و معنوي آن جهت تقويت زبان عربي طلاب بسيار مؤثر و ارزشمند خواهد بود.

لازم به ذكر است در آينده تمام مراسمات شهادت، وفات و ولادت‌هاي ائمه اطهارعلیهم السلام به شكل مستقل در آن بخش برگزار خواهد شد.

أضف تعليق

6 + = 10