جشن میلاد با سعادت مولود كعبه در بخش عربي

با فرارسیدن سیزدهم رجب، جشن میلاد مولود کعبه، اسدالله الغالب علی بن ابیطالبعلیهما السلام در تاریخ ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ در بخش عربی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با حضور مسئولین، اساتید و طلاب محترم برگزار گردید.

این جلسه با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط یکی از طلاب آغاز و با ارائه برنامه طلاب ادامه یافت.

در ادامه معاونت تربیتی مطالبی پیرامون مسائل تربیتی مدرسه بیان نموده و نقش مسائل تربیتی را در کنار آموزش ضروری خواند.

در ادامه مسئول بخش زبان عربی ضمن تبریک به مناسبت فرخنده ميلاد با سعادت اميرالمؤمنين به بیان نکات آموزشی و مقررات بخش اشاره نموده و از تقویم آموزشی ـ تربیتی چهارماهه دوره رونمایی نمودند.

ايشان فرمودند: در این تقویم علاوه بر روند آموزشی، مناسبت‌ها و جدول امتحانات نيز به سه تاریخ شمسی، قمری و میلادی مشخص شده است. بدین ترتیب زبان‌آموزان محترم می‌توانند برای چهارماهه خود از ابتدای دوره برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند.

جلسه با پذیرایی از شرکت‌کنندگان محترم به اتمام رسید.

أضف تعليق