گزارش بازدید از مدرسه امام علی بن ابیطالب(ع)

مدرسه امام علی بن ابیطالب علیه السلام از مدارس پیوسته جامعه المصطفی العالمیه است که به صورت ویژه در حوزه آمریکای لاتین فعالیت دارد. با توجه به تعداد اندک طلاب این حوزه و فاصله زبانی ایشان با زبان فارسی نسبت به سایر زبان آموزان، آموزش به این طلاب به صورت خاص و با توجه به نیاز منطقه‌ای دیده شده است.

در این راستا در بحث آموزش زبان فارسی، مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی به عنوان صف محوری با این مدرسه همکاری داشته و در تاریخ ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ معاون آموزش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، از این مدرسه بازدید کردند.

به دنبال این بازدید، مقرر شد یک کارگاه آموزشی برای کارکنان و اساتید آن مدرسه اجرا شود. اولین جلسه این کارگاه در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ با حضور ۱۷ نفر برگزار شد که گزارش تصویری بازدید و کارگاه برگزار شده، در ذیل تقدیم می‌شود.