بازدید از مدرسه علمیه ثقلین

در تاریخ ۱۸ اسفند سال ۱۳۹۷ معاونت محترم آموزش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی به همراه کارشناس آموزش این مرکز از مدرسه علمیه ثقلین بازدید به عمل آوردند. در این بازدید معاونت آموزش ابتدا در کلاس های فارسی حضور یافته و در باره وضعیت آموزشی با طلاب و اساتید صحبت کردند سپس در جلسه ای  با مسوولین مدرسه ثقلین شرکت کردند. ابتدا مسوولین مدرسه ثقلین توضیحاتی در باره وضعیت کنونی مدرسه و چشم اندازهای آتی توضیحاتی را ارائه دادند. سپس راهکارهای کوتاه شدن دوره فارسی و معارف برای گروه های مشغول تحصیل بررسی شد تا این گروه ها بتوانند در شهریور سال ۹۸ دوره کارشناسی را شروع کنند. در پایان قرار شد هر دو مرکز  تعامل بیشتری داشته باشند.

لازم به ذکر است مدرسه علمیه ثقلین اقدام به برگزاری کلاس های دوره تمهیدیه تحت اشراف این مرکز نموده است.