جلسه بازبینی نرم‌افزار جامع آموزش

روز یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ جلسه‌ای با حضور دست‌اندرکاران نرم‌افزار جامع آموزش (سجا) از جمله جناب آقای مهندس بنیادی، مهندس کمالی، مهندس عبائی و مهندس مقدمی در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب حاج آقای حقیقی ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان گرامی و تشکر به خاطر قبول زحمتی که فرمودند ابراز امیدواری کردند که با برگزاری این گونه جلسات بتوان گام‌های خوبی در جهت حل مشکل سیستم آموزشی این مجموعه برداشت.

جناب آقای مهندس بنیادی هم در این زمینه فرمودند هیچ سیستمی وجود ندارد که بتواند تمام نیازهای یک سازمان را به خوبی پاسخگو باشد لذا اگر ما با نگاه صد در صدی به سجا نگاه نکنیم می‌توانیم از این سیستم بهره مطلوبی ببریم.

ایشان همچنین فرمودند که سیستم سجا بر مبنای آموزش رسمی و کلاسیک تعریف شده و در جاهایی که نیاز به انعطاف داشته باشد انعطاف پذیر است و همچنین تأکید داشتند که حتماً دوستان پی‌گیر حل مشکلاتشان باشند و دوستان ما هم در خدمت خواهند بود.

در ادامه جناب آقای مهندس کمالی توضیحی در خصوص نرم‌افزار جدید سجا بیان نمودند و فرمودند که در این نسخه آخرین تغییرات مدرسه المهدی لحاظ شده است و همچنین ایشان پاسخگوی سؤالات حاضرین در جلسه بودند.

8 + = 17