جشن فارغ التحصیلان دوره تمهیدیه

جلسه فارغ التحصیلان تمهیدیه، در روز چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ با حضور رئیس، معاون آموزش ، مسئول روابط عمومی و مسئول بخش معارف اسلامی  و ۲۲ نفر از طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی که موفق به اتمام دوره تمهیدیه شده بودند، در اتاق جلسات مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.
طلاب فارغ التحصیل این دوره از ۱۴ ملیت بوده اند که در دو دوره مجزا شرکت کرده اند و در مدت یکسال موفق به اتمام دوره تمهیدیه شده اند و علاوه بر تسلط به زبان فارسی با دروس معارف اسلامی آشنایی مقدماتی پیدا کرده اند.
در ابتدا حجت الاسلام بابانژاد، معاون آموزش، ضمن عرض تبریک به مناسبت اتمام دوره معارف ، گزارشی از روند برگزاری دوره و اساتید آن ارائه دادند و ضمن آرزوی موفقیت برای طلاب در تمامی مراحل آموزشی در جامعه المصطفی آن ها را به  تلاش و جدیت و نظم در تحصیل توصیه نمودند
سپس هر کدام از طلاب ضمن تشکر از مدیریت و کادر آموزشی مدرسه ، به بیان دیدگاه خود پرداختند و نظرات و پیشنهادات خود را جهت ارتقای دوره تمهیدیه ارائه دادند.
در پایان، حجت الاسلام والمسلمین حقیقی مدیر محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، ضمن ابراز خوشحالی از اتمام دوره معارف دوستان طلاب را به تعیین دقیق اهداف و ادامه راه با جدیت توصیه کردند و  به ارتباط طلاب با کشور خودشان و توجه به نیاز های آن تاکید نمودند
ایشان همچنین به طلاب توصیه کردند تا از ظرفیت موجود در جامعه المصطفی برای ارتقای سطح خودشان تمام استفاده را بکنند و آن ها به رعایت نظم و تلاش و همت و سحرخیزی توصیه کردند و فرمودند که مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی گام اول برای رشد شماست و شما تا انتهای آن راهی طولانی و بس دشوار پیش رو دارید.
همچنین در این جلسه حجه الاسلام رئیس زاده مسئول بخش معارف اسلامی نیز نکاتی از روند برگزاری دوره های مذکور بیان کردند همچنین حجه الاسلام رضوی مسئول روابط عمومی این مرکز نیز ضمن تبیین جایگاه بخش روابط عمومی از طلاب محترم درخواست که جهت آشنایی با واحد های دیگر جامعه المصطفی و روند آموزشی در آن ها به ایشان مراجعه کنند.
در پایان ضمن تقدیر از طلاب ممتاز ، هدایایی از رئیس محترم دریافت کردند.
در پایان، به ۸ نفر از طلاب که از لحاظ آموزشی و تربیتی نمره ممتاز گرفته ‌بود هدیه‌ای ویژه اعطا شد.

نشان دهيد ربات نيستيد: