انتصاب سید محمد موسویان به سمت مدیر گروه معارف اسلامی

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد موسویان طی حکمی، از طرف رئیس محترم جامعه المصطفی به عنوان مدیرگروه معارف اسلامی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی منصوب شد.

در این حکم که به امضای آیت الله اعرافی، رئیس جامعه المصطفی رسیده است، آمده:
با عنایت به مراتب فضل و شایستگی‌های جنابعالی و پیشنهاد رئیس محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، شما را به مدت دو سال به عنوان «مدیر گروه معارف اسلامی» مرکز مذکور بر‏می‌گزینم.
توفیقات روزافزون جنابعالی را از خداوند سبحان مسألت دارم.

همچنین در نامه‌ای از طرف حجت الاسلام والمسلمین کارگر، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی خطاب به حجت الاسلام والمسلمین موسویان آمده است:

امیدوارم در پرتو عنایات ذات اقدس ربوبی و توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و با مجاهدت، اخلاص و تلاش پیوسته و صرف وقت و دقت و مراقبت لازم و با همکاری کامل سایر مدیران و کارکنان گرامی و با تأکید بر حفظ دستاوردهای گذشته، در پیشبرد آرمان‌های والای المصطفی و در راستای گفتمان انقلاب اسلامی، امام(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و رسالت و اصالت‌های حوزه‌ای، قرین توفیقات الهی قرار گیرید.
لازم می‌دانم از تلاش‌های ارزنده جناب حجه‌الاسلام و المسلمین حاج آقای صفاری در طول تصدی این مسئولیت صمیمانه سپاس‌گزاری نمایم.

9 − = 4