بررسی شیوه‌های اجرای طرح قرآنی در جلسه کمیته اساتید

با هدف بررسی شیوه‌های اجرای طرح قرآنی، در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ جلسه کمیته اساتید با حضور معاونان آموزش، تربیتی، پژوهش و اعضای گروه علمی زبان فارسی و معارف اسلامی و نیز کارشناسان آموزش و قرآن و حدیث مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی تشکیل شد و مصوبات زیر به تصویب رسید:
۱. برگزاری کارگاه آشنایی با آموزش زبان فارسی برای اساتید قرآن از ابتدای اردیبهشت
۲. برگزاری یک دوره آموزشی روش تدریس قرآن (مربیگری آموزش قرآن) برای تمام اساتید (اعم از اساتید معارف اسلامی و زبان فارسی) و گزینش نظرات برای تدریس و آموزش قرآن.
۳. شروع کلاس‌های قرآن از ابتدای کتاب چهارم و در ساعت اول یا سوم کتبی خواهد بود. در این کلاس طلاب به لحاظ سطح آموزشی همه در یک کلاس خواهند بود و تفکیک صورت نخواهد گرفت.
۴. طلابی که مهارت لازم در روخوانی و روان‌خوانی را داشته باشند، با نظر استاد مربوط، امکان معافیت از کلاس را خواهند داشت.

نشان دهيد ربات نيستيد: