HefzeQuranاهمیت توجه به علوم قرآنی، روخوانی، تجوید، حفظ و … برای دانش پژوهان جامعهالمصطفی(ص) بر کسی پوشیده نیست و بخشی از سیاست ها و اهداف جامعه می باشد.

بر همین اساس یکی از واحد های درسی زبان آموزان در دوره کاردانی زبان فارسی و معارف اسلامی و دوره تمهیدی موضوع حفظ قرآن کریم می باشد.

بنابراین وجود یک متن درسی مناسب برای آن امری اجتناب ناپذیر می باشد و از آنجایی که طلاب ورودی جامعهالمصطفی(ص) از لحاظ آشنایی با زبان فارسی و فرصت کم در مضیقه هستند و نیاز به متن درسی متناسب با سر فصل های مصوب و فهم زبانی آن ها می باشد.

طرح تدوین درسنامه ی حفظ قرآن کریم در دستور کار قرار گرفت و پس از بررسی کتاب های موجود در این زمینه و جمع آوری نقاط قوت و ضعف هر کدام قرار شد برای این موضوع درسنامه ای ویژه تدوین گردد.

این طرح به یاری خدا شروع و متن آزمایشی در سال ۹۰ تدوین و در حال بازخوردگیری می باشد و به زودی اصلاحات نهایی آن انجام و به یاری خداوند به چاپ خواهد رسید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *