TarikhEsalamآشنایی طلاب جامعهالمصطفی با زندگی و سیره اهل بیت علیهم‌السلام امری اجتناب ناپذیر است که بی‌توجهی به آن منجر به دور شدن طلاب از روش آن بزرگواران می‌شود به همین دلیل لازم است با نگاهی سیاسی – اجتماعی، سیره ائمه هدی به طلاب معرفی شود.

از سوی دیگر با توجه به مبتدی بودن طلاب دز زبان و ادبیات فارسی و نیز با توجه به حضور پیروان فرق مختلف اسلامی در جامعهالمصطفی لازم است متنی مورد تدریس قرار گیرد که اولا به صورت روان و فاقد اصطلاحات پیچیده باشد و ثانیا نبودن مدعیات آن را به منابع مورد قبول اهل سنت نیز استناد داد.

از این رو براساس نظریه‌ای که رهبر معظم انقلاب در کتاب انسان۲۵۰ ساله بیان فرموده‌اند و نیز به پیروی از دستور معظم‌له پیرامون ضرورت بسط این نظریه، درسنامه تاریخ براساس زندگی نبی‌اکرم اسلام و ائمه هدی و با ویژگی‌های فوق تنظیم شده است.

این کتاب شامل ۶۰ درس براساس متد آموزشی است که در دو جلد تدوین شده و هم اکنون مدتی است مورد تدریس آزمایشی قرار گرفته است.

با توجه به سرفصل های مصوب دوره ی معارف اسلامی مرکز آموزش زبان و دوره‌های تهیه‌ی واحدهای المصطفی و براساس نیاز و ویژگی‌های زبان‌آموزان و سطح یادگیری آن ها طرح تدوین کتاب درسنامه ی تاریخ اسلام در دو جلد در شورای پژوهش تصویب و براساس اهداف و سیاست های جامعه المصطفی(ص)العالمیه تألیف شده است.

این طرح مهم توسط گروه معارف به سرپرستی استاد محترم آقای میثم شریف آغاز شد. این کتاب پس از تدوین چندین بار مورد بازخوردگیری قرار گرفته و نقاط قوت و ضعف و مشکلات آن بررسی و ضبط شده و اکنون در مرحله اصلاحات نهایی و رفع اشکالات می باشد و انشاءا… پس از تدوین و تأیید نهایی در شورا مرحله‌ی صفحه آرایی و چاپ آن انجام خواهد شد.

دیدگاه خود را بنویسید