زبان فارسی امروز به عنوان یکی از زبان‌های مؤثر در ارتباط بین ملت‌ها و نیز با پشتوانه‏‌ای غنی از متون دل‏‌انگیز و نامدار ادبی کانون توجه بسیاری از مردم جهان است. این امر ما را بر آن می‏دارد که در جایگاه میراث‏داران این گنج پرسخن و پاسداران این میراث گران‌بها در ترویج و آموزش آن بکوشیم. فراخوان پذیرش مقاله در مجله تخصصی «مطالعات آموزش زبان فارسی»

آموزش زبان فارسی بویژه به غیرفارسی‌زبانان، امروزه در کشور ما به امری مهم و مورد توجه نهادهای فرهنگی و آموزشی تبدیل شده است. طبعاً این خدمت فرهنگی با تحقیقات و تلاش‌های اهل علم و صاحبان فن به شکلی بهتر و مؤثرتر می‏تواند صورت بگیرد.

با توجه به اهمیت آموزش زبان فارسی بویژه به غیرفارسی‌زبانان و علاقه‌‏مندان از ملیت‌های دیگر، جامعه المطفی العالمیه به عنوان بزرگترین و مؤثرترین نهاد علمی و فرهنگی در آموزش زبان فارسی، مجله‏‌ای تخصصی را با نام «مطالعات آموزش زبان فارسی» و با رویکرد پذیرش مقالات علمی- پژوهشی سامان داده است.

از استادان، پژوهشگران، مدرسان و معلمان ارجمند که در زمینه‌های گوناگون آموزش زبان می‌کوشند، تقاضامند است نوشته و مقالات علمی خود را برای این مجله ارسال فرمایند. به مقالات برگزیده، هدایایی تقدیم خواهد شد.

محورهای مقالات پژوهشی

۱- آموزش زبان با توجه به زبان فارسی
۲- الگوها و شیوه های آموزش زبان فارسی
۳- چالش‌ها و مشکلات در آموزش زبان فارسی
۴- راهکارها و روش‌های مؤثر در آموزش زبان فارسی
۵- دستور زبان و نقش آن در آموزش زبان فارسی
۶- مقایسه آموزش زبان فارسی با آموزش دیگر زبان‌ها
۷- نقد و تحلیل کتاب‌ها و منابع موجود در آموزش زبان فارسی
۸- هرگونه نوشته علمی که به گونه‌‏ای به آموزش زبان فارسی مربوط باشد.

نحوه ارسال مقاله

نویسندگان محترم می‌توانند با مراجعه به سایت مجله در سامانه یکپارچه نشریات جامعه المصطفی(ص) علاوه بر کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه نگارش مقاله؛ با ثبت نام به عنوان «نویسنده»، مقاله خود را ارسال کنند. مقالات پس ارزیابی و داوری، برای چاپ در نشریه انتخاب خواهد شد.

آدرس مجله در سامانه یکپارچه نشریات جامعه المصطفی(ص):

دیدگاه خود را بنویسید