چهارمین همایش جایزه جهانی المصطفی(ص) با همکاری مراکز و نهادهای بین‌‌المللی  درتاریخ نهم  دی‌ماه  ۱۳۹۴ و با هدف نکوداشت  شخصیت علمی – سیاسی آیت‌الله شیخ عیسی احمد قاسم، از علمای برجسته بحرین، به مدت یک روز در تهران برگزارشد.

۴۰ نفر از طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی به همراه پنج تن از اساتید این مرکزدر این همایش که در سالن اجتماعات صدا و سیما برگزار شد، شرکت کردند.

در این همایش که با حضورگسترده و پرشور طلاب، فضلا و چهره‌های فرهیخته داخل و خارج از‌کشور و با عنوان اسوه فقاهت و مقاومت  ‌برگزار شد، سخنرانان، درباره ابعا‌‌د مختلف اخلاقی، فقهی و سیاسی آیت‌الله شیخ‌عیسی قاسم به ارائه مطالب و بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

یکی از سخنرانان همایش، حضرت آیه‌الله اعرافی، رئیس جامعه‌المصطفی العالمیه بودند که ضمن تقدیر و تشکر از بنیان‌گزاران همایش و خیر مقدم  و تبریک به حاضران، به بعضی از مناسبت‌های این ایام اشاره کرد و درباره میلاد پیامبراکرم(ص) و وضعیت جامعه‌ بشری در زمان بعثت آن حضرت بیاناتی ایراد کردند و ضمن بیان این نکته که مهمترین ره‌آورد این همایش باید الهام‌گیری ما، خصوصاً طلاب و دانشجویان از کسانی باشد که به رسول خدا اقتدا کردند، شیخ عیسی قاسم را از بارزترین شخصیت‌هایی  دانست که در عصر حاضر با تأسی به آن حضرت، پرچم جهاد و مبارزه را به دست گرفته است.

ایشان درادامه سخنانشان به تبیین برخی از زوایای شخصیتی این عالم فرزانه و مجاهد پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین محسن اراکی، رئیس مجمع تقریب مذاهب، یکی دیگر ازسخنرانان بودند که مطالبی را به زبان عربی بیان کردند.

در ادامه همایش، درباره زندگی این عالم و فقیه مجاهد، کلیپی پخش، و از ۴۵ جلد از کتاب‌ها و آثار علمی آیت الله شیخ عیسی قاسم رونمایی شد.

آقای دکتر منوچهر متکی، وزیر امور خارجه اسبق جمهوری اسلامی ایران، درباره اوضاع منطقه و نقش شیخ عیسی قاسم در انقلاب مردم بحرین به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت.

جلسه صبح در ساعت ۱۲:۱۰ به پایان رسید و حاضران، برای ادای فریضه نماز، سالن همایش را ترک کردند.

در نشست بعدازظهر همایش، یکی از شاعران جوان بحرینی، درباره اوضاع بحرین ومقام آیت الله شیخ عیسی قاسم اشعاری قرائت کرد.

پس از آن، آیت الله حسینی بوشهری، رئیس حوزه‌های علمیه سراسرکشور، به سخنرانی پرداختند. ایشان در بخش‌هایی از سخنان خود با تجلیل ازمقام شامخ علما و ذکر شواهد و نمونه‌ها، مطالب  ارزشمندی درباره  جایگاه و نقش هدایت‌گرانه عالمان دین در عرصه‌های مختلف جوامع بشری، خصوصاً کشورهای اسلامی ایراد نمودند و ادامه دادند: آیت الله شیخ‌ عیسی قاسم در علم، سیاست و تدبیر بی‌نظیر است و ان‌شاءالله مردم بحرین در سایه ارشادات و رهبری‌های این مرد بزرگ پیروز خواهند شد.

در ادامه، چند نفر دیگر از جمله شیخ عبدالله دقاق و سید مشعل  و سید الشهابی سخنرانی کردند و همایش  درساعت ۱۶:۳۰ با قرائت بیانیه ‌ پایانی به کار خود خاتمه داد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *