نشست ملیت پژوهی با موضوع «کشور اوگاندا» روز دوشنبه مورخ ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین شمس نماینده سابق المصطفی(ص) در کشور اوگاندا برگزار گردید.
هدف از برگزاری این نشست، آشنایی با کشور اوگاندا، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت شیعیان در کشور مذکور، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین آموزش زبان فارسی و… بود.
در ابتدا نماینده سابق المصطفی(ص) در کشور اوگاندا، به توضیحاتی در خصوص جغرافیا، ادیان، مذاهب، آب و هوا، نوع پوشش، فعالیت‌های سیاسی و نظامی، فلسفه رنگ پرچم، روند شکل‌گیری حکومت، تنوع در مراسمات ملی و مذهبی، خصوصیات اجتماعی و فردی مردم این کشور پرداخت.
در ادامه ایشان که در سال ۲۰۱۳ عهده دار نمایندگی المصطفی(ص) در کشور اوگاندا شده بودند، تاریخچه کوتاهی را در خصوص مطالعات و ‌فعالیت‌های المصطفی(ص) در کشور اوگاندا مطرح کردند.
در پایان ایشان در خصوص فرستادن طلاب فارغ‌التحصیل از ایران در ایام تعطیل و مناسبت‌های خاص به مناطق مختلف کشور اوگاندا جهت تبلیغ تاکید نمودند.

مشروح مطالب این نشست را می توانید از اینجا دریافت نمایید.

برخی از تصاویر این نشست:

دیدگاه خود را بنویسید