DSCN005نشست «پاسخ به شبهات اعتقادی در عرصه بین الملل»، با حضور بیش از ۲۲۰ نفر از دانش پژوهان، اساتید و کارکنان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی مطابق در تاریخ ۱۷ اسفند ماه ۹۴ برگزار شد.

این نشست با قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران در ساعت ۱۰:۴۰ شروع شد، و در ادامه ضمن خوش آمد گویی به حضار توسط مجری، نحوه برگزاری و پاسخ به سؤالات اعلام شد.

سپس مجری نشست سولاتی را که از قبل توسط طلاب مطرح شده بود ارائه کردند تا از سوی مدعو محترم، «جناب حجت الاسلام و المسلمین اسلامی پناه» پاسخ داده شود همچنین خلال جلسه برگه‌هایی بین طلاب توزیع شد تا سؤالات خودشان را یادداشت کنند و برای طرح سؤال به مجری برنامه تحویل شود.

در پایان نشست جهت ارزیابی میزان موفقیت نشست فرم نظر سنجی بین طلاب توزیع شد و مورد جمع بندی قرار گرفت.

مشروح این نشست را از اینجا می توانید دریافت نمایید.

تصاویری از این نشست را درزیر مشاهده می کنید:

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *