نشست ملیت پژوهی با موضوع «کشور هندوستان» روز دوشنبه مورخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین آقای مهدوی نماینده سابق المصطفی(ص) در این کشور برگزار گردید.

هدف از برگزاری این جلسه آشنایی با کشور هند، وضعیت کنونی کشور هند، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت شیعیان در کشور مذکور، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین آموزش زبان فارسی و… بود.

در ابتدای این نشست نماینده سابق المصطفی(ص) در هندوستان به توضیحی در خصوص جغرافیا، ادیان، مذاهب، آب و هوا، نوع پوشش، فعالیت‌های سیاسی و نظامی، فلسفه رنگ پرچم، روند شکل‌گیری حکومت، تنوع در مراسمات ملی و مذهبی، خصوصیات اجتماعی و فردی مردم این کشور پرداخت.
در ادامه ایشان تاریخچه کوتاهی را در خصوص مطالعات و ‌فعالیت‌های المصطفی(ص) در کشور هند مطرح کردند.

مشروح مطالب این نشست را می توانید از اینجا دریافت نمایید.

برخی از تصاویر این نشست:

دیدگاه خود را بنویسید