نشست ملیت پژوهی با موضوع «کشور تانزانیا» روز دوشنبه مورخ ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد شاهدی نماینده المصطفی در این کشور، برگزار گردید.

هدف از برگزاری این جلسه آشنایی با کشور تانزانیا، وضعیت کنونی آن، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت شیعیان در کشور مذکور، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین آموزش زبان فارسی و… بود.

در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین شاهدی به توضیحی در خصوص جغرافیا کل قاره آفریقا، ویژگیهای این قاره و ادیان، مذاهب، آب و هوا، نوع پوشش، فعالیت‌های سیاسی و نظامی، روند شکل‌گیری حکومت، تنوع در مراسمات ملی و مذهبی، خصوصیات اجتماعی و فردی مردم کشور تانزانیا پرداخت.

در ادامه ایشان تاریخچه کوتاهی را در خصوص مطالعات و ‌فعالیت‌های المصطفی(ص) در کشور تانزانیا مطرح کردند.
مشروح مطالب این نشست را می توانید از اینجا دریافت نمایید.

برخی از تصاویر این نشست:

دیدگاه خود را بنویسید