مراسم رونمایی از اولین شماره دوفصلنامه تخصصی «مطالعات آموزش زبان فارسی» روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه سال جاری همزمان با ولادت حضرت اباالفضل (ع) وروز جانباز، در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.

در این مراسم که همزمان با اجلاسیه اساتید این مرکز وبا حضور جمع زیادی از اساتید، دانش پژوهان، معاونین و نیزکارکنان این مرکز و همچنین جمعی از میهمانان گرامی از ستاد مرکزی برگزار شد، پس از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای حقیقی رئیس مرکز و نیز جانباز گرامی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای قربانی به مناسبت همین روز، دکتر محمود مهر آوران پس از گزارشی مختصر از نحوه تولید ونشر این مجله، درباره اهمیت و نحوه همکاری اساتید و پژوهشگران با این نشریه توضیحاتی ارائه نمود و از حمایتهای ریاست جامعه المصطفی و معاونت پژوهشی ستاد مرکزی و ریاست این مرکز و نیز زحمات کادر علمی و اجرایی مجله تقدیر و تشکر نمود.

سپس با حضور مدیرکل محترم دفتر ریاست جامعه المصطفی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای علیزاده، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حقیقی رئیس این مرکز، کارشناس مسئول نشریات و همایش ها در ستاد مرکزی حجت الاسلام والمسلمین آقای قاسم پور، مدیر مسئول نشریه دکتر بهاءالدین اسکندری، سردبیر نشریه دکتر محمود مهرآوران و به دست جانشین معاون پژوهشی ستاد مرکزی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای خالق پور آیین رونمایی انجام شد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای مجید خالق پور ضمن تبریک انتشار اولین شماره نشریه تخصصی «مطالعات آموزش زبان فارسی»، درباره اهمیت و استمرار نشر آن مطالبی را ارائه نمودند.

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای علیزاده و تجلیل از اساتید این مرکز، پایان بخش این مراسم بود.

تصاویری از این مراسم را در زیر مشاهده می نمایید:

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *