نشست علمی «قرآن پژوهی»، با حضور بیش از ۷۰ نفر از دانش پژوهان و اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز شنبه ۹ خرداد ۹۵ در نمارخانه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.
این نشست با قرائت قرآن توسط آقای محمد تقی حق دوست در ساعت ۱۱:۳۰ صبح شروع شد و در ادامه مجری نشست حجت الاسلام والمسلمین آقای زرین ضمن خوش آمد گویی به حضار، از حجت الاسلام و المسلمین آقای سید عیسی مسترحمی جهت تبیین موضوعات مشخص شده برای حضور در جایگاه دعوت نمود.
در ادامه مجری نشست، سولاتی را که از قبل توسط طلاب مطرح شده بود ارائه کردند تا از سوی مدعو محترم، پاسخ داده شود.
در پایان نشست از برندگان مسابقه «ویژه نامه مهدویت پژوهی» که در تاریخ ۵ خرداد ماه سال جاری در این مرکز برگزار شده بود، توسط ریاست محترم این مرکز حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حقیقی و مدعوین گرامی تقدیر شد.
جهت ارزیابی میزان موفقیت نشست و کارگاه ها نیز، فرم نظر سنجی بین طلاب توزیع شد و مورد جمع بندی قرار گرفت.

مشروح این نشست را اینجا می توانید دریافت نمایید.
تصاویری از این نشست را درزیر مشاهده می کنید:

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *