مسابقه علمی «ویژه نامه رمضان» در تاریخ۱۳ تیرماه سال جاری رأس ساعت ۱۱ با حضور دانش پژوهان دوره معارف اسلامی در نمازخانه این مرکز برگزار شد.

سوالات این مسابقه که توسط گروه علمی تربیتی معارف برگرفته از نشریه ی علمی فرهنگی زلال معرفت ویژه ماه میارک رمضان طراحی شده بود، توسط معاونت پژوهش برای روز برگزاری تکثیر گردید.

این مسابقه رأس ساعت ۱۱ با حضور مسئولین برگزاری از معاونت پژوهش و بخش معارف اسلامی آغاز شد و جزوه سوالات بین شرکت کنندگان توزیع شد و دانش پژوهان پاسخ سوالات را در پاسخنامه هایی که به همین منظور آماده شده بود، علامت گذاری نمودند.

در پایان پاسخنامه ها جمع آوری شد و جهت ارزیابی و تعیین نفرات برتر به گروه علمی تربیتی معارف تحویل گردید.

در این مسابقه بیش از ۴۰ نفر از دانش پژوهان بخش معارف اسلامی با یکدیگر به رقابت پرداختند که از نفرات برتر این مسابقه در نشست علمی ۲۷ تیرماه سال جاری که با عنوان “بررسی فلسفه و ضرورت احکام دین ” در قالب اعطای لوح تقدیر و کارت هدیه، با حضور ریاست محترم مرکز، جناب حجه الاسلام و المسلمین کارگر تجلیل به عمل خواهد آمد.

لیست نفرات برگزیده به شرح ذیل می باشد:

ردیف نام و نام خانوادگی تبعه کد تحصیلی بخش رتبه
۱ حسن گیندو مالی ۳۶۴۲۱۰ معارف اسلامی برتر
۲ ظفر حسین هندوستان ۱۵۹۲۹۷۸ معارف اسلامی برتر
۳ محمد کبیر مبارز افغانستان ۱۱۵۹۶۰۷ معارف اسلامی برتر
۴ محمد کاظم پاکستان ۸۸۹۳ معارف اسلامی برتر
۵ یوسف علی صوفی پاکستان ۱۲۵۷۸۲۷ معارف اسلامی برتر

تصاویری از این مسابقات را در زیر مشاهده می کنید:

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *