مسابقه علمی کتابخوانی «ویژه نامه ی دهه ی کرامت» در تاریخ ۳۱ مرداد ۹۵ رأس ساعت ۱۱  با حضور دانش پژوهان دوره معارف اسلامی در نمازخانه این مرکز برگزار شد.

سوالات این مسابقه که توسط گروه علمی تربیتی معارف برگرفته از نشریه ی علمی فرهنگی ویژه نامه ی دهه ی کرامت رمضان طراحی شده بود، توسط معاونت پژوهش برای روز برگزاری تکثیر گردید.

این مسابقه رأس ساعت ۱۱ با حضور مسئولین برگزاری از معاونت پژوهش و بخش معارف اسلامی آغاز شد و جزوه سوالات بین شرکت کنندگان توزیع شد و دانش پژوهان پاسخ سوالات را در پاسخنامه هایی که به همین منظور آماده شده بود، علامت گذاری نمودند.

در پایان پاسخنامه ها جمع آوری شد و جهت ارزیابی و تعیین نفرات برتر به گروه علمی تربیتی معارف تحویل گردید.

در این مسابقه ۲۰ نفر از دانش پژوهان بخش معارف اسلامی از ملیت های انگلستان، اندونزی، عراق، استرالیا، پاکستان، تانزنیا، هندوستان، افغانستان و نیجریه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

ز نفرات برتر این مسابقه در پایان نشست عاشورا پژوهی مورخ سوم آبان ماه سال جاری در قالب اعطای لوح تقدیر و کارت هدیه، توسط معاونین محترم این مرکز، حجت الاسلام و المسلمین بابانژاد و جناب آقای پورمند و با حضور حجج اسلام صفاری و گلپایگانی از بخش معارف، تجلیل به عمل آمد.

لیست نفرات برگزیده به شرح ذیل می باشد:

ردیف نام و نام خانوادگی تبعه کد تحصیلی بخش رتبه
۱ محمد اندونزی ۱۱۷۹۸۰ معارف اسلامی برتر
۲ لیاقت علی پاکستان ۱۲۵۷۲۸۵ معارف اسلامی برتر
۳ حسین المالکی عراق ۱۳۷۶۹۰۱ معارف اسلامی برتر

تصاویری از این مسابقات را در زیر مشاهده می کنید:

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *