نشست علمی «عاشورا پژوهی»، با حضور بیش از ۷۰ نفر از دانش پژوهان و اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز دوشنبه ۳ آبان ماه ۹۵ در نمارخانه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.
این نشست با قرائت قرآن توسط آقای آقای عاصف از طلاب محترم آذربایجان در ساعت ۱۰ صبح شروع شد، سپس مجری نشست حجت الاسلام والمسلمین مهدی زاده ضمن خوش آمد گویی به حضار، از استاد حجت الاسلام والمسلمین صفاری، جهت تبیین موضوعات مشخص شده برای حضور در جایگاه دعوت نمود.
در ادامه مجری نشست، سولاتی را که از قبل توسط طلاب مطرح شده بود ارائه کردند تا از سوی مدعو محترم، پاسخ داده شود.
در پایان نشست از برندگان مسابقات کتابخوانی «ویژه نامه دهه کرامت» که در تاریخ ۳۱ مردادماه و «ویژه نامه رمضان» که در تاریخ ۱۱ مهرماه سال جاری در این مرکز برگزار شده بود، توسط معاونین محترم این مرکز، حجت الاسلام و المسلمین بابانژاد و جناب آقای پورمند و با حضور حجج اسلام صفاری و گلپایگانی از بخش معارف، تجلیل به عمل آمد.
جهت ارزیابی میزان موفقیت نشست و کارگاه ها نیز، فرم نظر سنجی بین طلاب توزیع شد و مورد جمع بندی قرار گرفت.

مشروح این نشست را از اینجا دریافت نمایید.
تصاویری از این نشست را درزیر مشاهده می کنید:

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *