نشست ملیت پژوهی روز دوشنبه مورخ ۱۵ آذر۱۳۹۵ توسط معاونت پژوهش مرکز آموزش زبان و و معارف اسلامی و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین آقای محمد باقر ربانی، نماینده ی سابق المصطفی (ص) در کشور برزیل، در سالن جلسات این مرکز برگزار گردید.

هدف از برگزاری این نشست آشنایی با کشور برزیل بود که طی آن، وضعیت کنونی این قاره، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت مسلمانان به ویژه شیعیان در این کشور، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین پناهندگان اجتماعی، مورد بررسی قرار گرفت.
نماینده ی سابق المصطفی (ص) در کشور برزیل در ابتدا به توضیحی در خصوص جغرافیا، ادیان، آب و هوا، نوع پوشش گیاهی، فعالیت‌های سیاسی و نظامی، تنوع در مراسمات ملی و مذهبی، خصوصیات اجتماعی و فردی مردم این کشور پرداخت.

در ادامه ایشان گزارش مصوری در خصوص بازدیدها و ‌فعالیت‌های خود در ابن کشور ارائه نمودند.

مشروح مطالب این نشست را می توانید از معاونت پژوهش این مرکز دریافت نمایید.

برخی از تصاویر این نشست:

دیدگاه خود را بنویسید