نشست پژوهشی «پیامبر (ص) محور وحدت اسلامی»، با حضور بیش از ۸۵ نفر از دانش پژوهان و اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز سه شنبه ۳۰ آذرماه ۹۵ در نمارخانه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.
این نشست با قرائت قرآن توسط یکی از طلاب محترم در ساعت ۹ صبح شروع شد، سپس مجری نشست حجت الاسلام والمسلمین سعید احمدی ضمن خوش آمد گویی به حضار، از استاد حجت الاسلام والمسلمین جواد ابوالقاسمی، جهت تبیین موضوعات مشخص شده دعوت نمود.
در ادامه مجری نشست، سولاتی را که از قبل توسط طلاب مطرح شده بود ارائه کردند تا از سوی مدعو محترم، پاسخ داده شود.
در پایان نشست از نفر برتر مسابقه مقاله نویسی در موضوعات قرآنی و حدیثی «ویژه نامه دهه کرامت» که در تاریخ ۲۰ آبان ماه سال جاری در این مرکز برگزار شده بود، توسط ریاست محترم حجت الاسلام و المسلمین کارگر و معاون پژوهش و با حضور حجج اسلام ابوالقاسمی و احمدی و گلپایگانی از بخش معارف، تجلیل به عمل آمد.
جهت ارزیابی میزان موفقیت نشست و کارگاه ها نیز، فرم نظر سنجی بین طلاب توزیع شد و مورد جمع بندی قرار گرفت.

مشروح این نشست را می توانید از اینجا دریافت نمایید.
تصاویری از این نشست را درزیر مشاهده می کنید:

دیدگاه خود را بنویسید

نشان دهید که ربات نیستید: *