اختتامیه دومین دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه طلاب هند

دومین دوره تربیت مدرس زبان فارسی، ویژه طلاب هند در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد. این دوره که به همت معاونت پژوهش و معاونت آموزش این مرکز برگزار شد، در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ به پایان رسید.

پس از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و آزمون، تعداد ۲۳ نفر از طلاب، حایز دریافت مدرک پایان دوره شدند.

مراسم اختتامیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین علیزاده، مدیر کل محترم دفتر ریاست جامعه المصطفی، برگزار و گواهی‌نامه تدریس زبان فارسی توسط ایشان به طلاب اعطا شد.

در ابتدای مراسم، حجت الاسلام و المسلمین کارگر رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، گزارشی از این دوره بیان کردند و در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین علیزاده، ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، در خصوص اهمیت زبان فارسی و ارزش کار اساتید، مطالبی را بیان کردند.

نشان دهید که ربات نیستید: *