اختتامیه سومین دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه طلاب پاکستان

سومین دوره تربیت مدرس زبان فارسی، ویژه طلاب پاکستان در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد. این دوره که به همت معاونت پژوهش و آموزش این مرکز برگزار شد، در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ به پایان رسید.
پس از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و آزمون، تعداد ۱۳ نفر از طلاب شرکت کننده، حائز دریافت مدرک پایان دوره شدند.
مراسم اختتامیه این دوره، با حضور حجج اسلام کارگر، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، سعیدی نماینده محترم جامعه المصطفی در پاکستان، عابدی، معاون آموزش نمایندگی پاکستان، آقای ناطق معاون پژوهش و حجت الاسلام بابانژاد، معاون آموزش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، برگزار و گواهی‌نامه تدریس زبان فارسی به پذیرفته‌شدگان اعطا شد.
در ابتدای مراسم، جناب آقای کارگر، گزارشی از برگزاری این دوره بیان کردند و در ادامه آقای ناطق به شرح جزئیات و چگونگی برگزاری آن پرداختند. سپس حجت الاسلام والمسلمین سعیدی از تمامی کسانی که در برگزاری دوره تلاش کردند، تقدیر و تشکر کردند.
همچنین در خصوص آموزش زبان فارسی در مدارس تحت پوشش جامعه المصطفی در پاکستان و شرایط حضور طلابی که به عنوان استاد زبان فارسی عازم به محل ماموریت می شوند، مطالبی را بیان فرمودند.
در پایان مدارک پایان دوره، توسط رؤسای مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و نمایندگی پاکستان تقدیم طلاب شد.

نشان دهید که ربات نیستید: *