نشست پژوهشی «بررسی عرفان های نوظهور»

نشست پژوهشی «بررسی عرفان های نوظهور»، با حضور بیش از ۸۰ نفر از دانش پژوهان و اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز چهارشنبه ۱۸ اسفند ۹۵ در نمارخانه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی توسط معاونت پژوهش و با همکاری گروه علمی تربیتی معارف اسلامی برگزار شد.
این نشست با قرائت قرآن توسط یکی از طلاب محترم در ساعت ۱۰:۰۰ صبح شروع شد، سپس مجری نشست حجت الاسلام والمسلمین علی مهدی زاده ضمن خوش آمد گویی به حضار، از استاد حجت‌الاسلام ‌و المسلمین سید محمد موسویان، جهت تبیین موضوعات مشخص شده دعوت نمود.
در ادامه مجری نشست، سولاتی را که توسط طلاب مطرح شده بود قرائت کردند تا از سوی مدعو محترم، پاسخ داده شود.
در پایان این نشست، از نفرات برتر مسابقه «ویژه نامه فاطمه شناسی» که در تاریخ ۱۶ اسفندماه برگزار شده بود، توسط ریاست این مرکز و با حضور معاون پژوهش و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد موسویان، تقدیر به عمل آمد.
جهت ارزیابی میزان موفقیت نشست و کارگاه ها نیز، فرم نظر سنجی بین طلاب توزیع شد و مورد جمع بندی قرار گرفت.

مشروح این نشست را می توانید از معاونت پژوهش این مرکز دریافت نمایید.
تصاویری از این نشست را درزیر مشاهده می کنید:

نشان دهید که ربات نیستید: *