برگزاری مسابقه علمی کتابخوانی «علوی»

مسابقه علمی کتابخوانی «علوی» در تاریخ ۲۷ فروردین ۹۶ رأس ساعت ۱۷ با حضور دانش پژوهان دوره معارف اسلامی در نمازخانه این مرکز برگزار شد.

سوالات این مسابقه که توسط گروه علمی تربیتی معارف برگرفته از جزوه مطالب منتخب از کتاب «حق جو و حق شناس» طراحی شده بود، توسط معاونت پژوهش برای روز برگزاری تکثیر گردید.

این مسابقه رأس ساعت با حضور مسئولین برگزاری از معاونت پژوهش آغاز شد و جزوه سوالات، شامل ۴۰ سوال، بین شرکت کنندگان توزیع شد و دانش پژوهان پاسخ سوالات را در پاسخنامه هایی که به همین منظور آماده شده بود، علامت گذاری نمودند.

در پایان پاسخنامه ها جمع آوری شد و جهت ارزیابی و تعیین نفرات برتر به گروه علمی تربیتی معارف تحویل گردید.

در این مسابقه دانش پژوهان بخش معارف اسلامی از ملیت های مختلف، با یکدیگر به رقابت پرداختند.

از نفرات برتر این مسابقه در پایان نشست پرسمان علوی(۲) درتاریخ ۲۸ فروردین ماه سال جاری در قالب اعطای لوح تقدیر و هدیه نقدی، توسط معاون پژوهش این مرکز و با حضور حجج اسلام آقایان سنجری و گلپایگانی از گروه علمی تربیتی معارف اسلامی، تجلیل به عمل آمد.

لیست نفرات برگزیده به شرح ذیل می باشد:

ردیف نام و نام خانوادگی تبعه کد تحصیلی رتبه
۱ سید شاه محمود امیری افغانستان ۱۱۵۸۰۶۲ برتر
۲ محمد عرفان پاکستان ۱۲۵۸۲۸۸ برتر
۳ سید محمد حسین علی پاکستان ۱۲۵۷۷۹۱ برتر

تصاویری از این مسابقه را در زیر مشاهده می کنید: