نشست پژوهشی«پرسمان علوی ۲»

نشست پژوهشی «پرسمان علوی۲»، با حضور بیش از ۱۸۰ نفر از دانش پژوهان و اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز دوشنبه ۲۸ فروردین ۹۶ در نمارخانه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی توسط معاونت پژوهش و با همکاری گروه علمی تربیتی معارف اسلامی برگزار شد.
این نشست با قرائت قرآن توسط یکی از طلاب محترم در ساعت ۹:۰۰ صبح شروع شد، سپس مجری نشست حجت الاسلام والمسلمین علی مهدی زاده ضمن خوش آمد گویی به حضار، از استاد حجت‌الاسلام ‌و المسلمین استاد غلامعلی سنجری، جهت تبیین موضوعات مشخص شده دعوت نمود.
در ادامه مجری نشست، سولاتی را که توسط طلاب مطرح شده بود قرائت کردند تا از سوی مدعو محترم، پاسخ داده شود.
در پایان این نشست، از نفرات برتر مسابقه «کتابخوانی علوی» که در تاریخ ۲۶ فروردین ماه برگزار شده بود، توسط معاون پژوهش و با حضور حجج اسلام گلپایگانی و سنجری از گروه علمی تربیتی معارف، تقدیر به عمل آمد.
جهت ارزیابی میزان موفقیت نشست، فرم نظر سنجی بین طلاب توزیع شد و مورد جمع بندی قرار گرفت.

مشروح این نشست را می توانید به زودی از اینجا دریافت نمایید.
تصاویری از این نشست را درزیر مشاهده می کنید:

× 1 = 6