معرفی سامانه خدمات اینترنتی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

csis

سامانه خدمات اینترنتی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه قم با نشانی http://service.csis.ir در دسترس طلاب محترم می‌باشد. در این پایگاه طلاب محترم می‌توانند بدون مراجعه حضوری به مرکز خدمات حوزه‌های علمیه از خدمات این مرکز بهره‌مند شود.
فعالیت‌هایی که در این سامانه به صورت غیرحضوری قابل انجام است به شرح زیر است:
۱. تمدید اعتبار پرونده بیمه

هشدار اگر به موقع نسبت به تمدید پروند بیمه اقدام نشود مبلغی در کارت پارسیان واریز نمی‌شود و هدیه ازدواج تعلق نخواهد گرفت و اگر تمدید اعتبار پرونده بیمه با تأخیر انجام شود، ماه‌های گذشته پرداخت نخواهد شد.

۲. ارسال شماره حساب بانک ملی
۳. درخواست هدیه ازدواج (برای طلابی که کمتراز یکسال از عقد آنها گذشته باشد)
۴. درخواست وام
۵. ثبت نام افراد تحت تکفل
۶. مشاهده واریز شهریه
۷. مشاهده واریز کارت پارسیان
۸. تغیر و اصلاح اطلاعات شخصی
۹. ارسال مدارک از طریق خود اینترنت

برای ورود به این سامانه طلاب محترم احتیاج به نام کاربری و رمز عبور دارند.  طلابی که تا کنون در مرکز خدمات حوزه‌های علمیه پرونده تشکیل نداده‌اند یعنی هنوز کد بیمه دریافت نکرده‌اند، می‌توانند با کلیک بر روی عبارت    به صفحه مربوط به عضویت وارد شوند. مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و تشکیل پرونده به صورت کامل مشخص شده و توضیحات لازم آمده است. طلاب می‌توانند با پر کردن فرم الکترونیکی، مشخصات خود را برای بررسی ارسال نمایند.

طلابی که کد بیمه دریافت کرده‌اند ولی هنوز در سایت عضو نیستند، می‌توانند با کلیک بر روی عبارت
به قسمت مربوط به اختصاص کد کاربری و رمز عبور مراجعه نمایند. در این قسمت طلاب با وارد کردن شماره گذرنامه (بدون درج عبارت انگلیسی) و شماره تلفن همراهی که به مرکز خدمات اعلام کرده‌اند، نام کاربری و رمز عبور خود را توسط پیامک (sms) دریافت خواهند کرد.

طلابی که در سامانه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه ثبت نام کرده‌اند و نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کرده‌اند، می‌توانند با کلیک بر روی عبارت  با اعلام شماره گذرنامه (بدون درج عبارت انگلیسی) و شماره تلفن همراه خود، رمز عبور را توسط پیامک (sms) دریافت نمایند.

۷ دیدگاه

1. محمد ظاهر محمدی گفت:

باعرض سلام بنده فعلا برای تبلیغ در افغانستان هستم تلاش کردم قسط پرداخت کنم پیغام قفل سایت بر سامانه ظاهر میشود. سیم کارت همراه اولم فعال است پیامهای المصطفی و مرکز خدمات برایم می آید پیغامی آمده مبنی بر این که تا ۱۰/۴/۹۶پرونده پذیرشی خود و افراد تحت تکفل خود را تمدید نمایید ولی سایت باز نمی شود، تقاضا دارم راهنمایی فرمایید

2. نافع موسي ابوبكر گفت:

I am happy to see you online this will help you to promote your activities perfectly,and I pray May almighty Allah bless you with his abundance,ameen.
    You faithfully Nafiu Musa Abubakar
    Nigeria

3. با سلام با وجود ارسال مدارک به این مرکز از طریق مکتب کوثر کاشان هنوز کارت پارسیان برای من نیامده است من ورودی سطح سه سال ۹۱ می باشم. لطفا بفرمایید مشکل از کجاست؟

4. ابوبکر گفت:

من میخوام وارد صفحه ورود زبان آموزان بشم . چکار کنم ؟…
    منو راهنمایی کنید … تشکر