تشکیل جلسه تجلیل از خادمان

در روز شنبه ۲ بهمن ۹۵ جلسه‌ای با حضور رییس، معاون اداری مالی و خادمان محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی تشکیل شد.

در ابتدای جلسه، حجت الاسلام والمسلمین کارگر رییس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، به منزلت و جایگاه والای خادمان اشاره کردند و گفتند: شما عزیزان که با نیت خالص به طلابی که با قبول مشقت‌های فراوان از کشورهای دور به منظور فراگیری علوم اسلامی به اینجا آمده‌اند، خدمت رسانی می‌کنید، در نزد خداوند متعال از اجر و پاداش عظیمی برخوردار هستید و سعی کنیم خدای نکرده این اجر و ثواب را در اثر اندک مشکلات، از بین نبرده و ضایع نکنیم.

رییس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی همچنین به تفاوت‌های فرهنگی میان طلاب اشاره کردند و گفتند: ممکن است از طلاب مواردی سر بزند که از نظر فرهنگ آنان اشکالی نداشته باشد و این از بزرگواری شماست که در برابر این مشکلات صبر نمایید؛ چراکه رفتار و کردار ما ذهنیت منفی و یا مثبتی از جمهوری اسلامی و اهل بیت ـ علیهم السلام ـ در ذهن آنها پرورش خواهد داد.

ایشان همچنین به خادمان محترم به خاطر زحماتی که در جابجایی‌ها، نقل و انتقالات و تعمیراتی که پس از اجاره ساختمان جدید بر خدام عزیز تحمیل شد، خداقوت گفتند.

در ادامه معاون اداری مالی، جناب آقای پورمند از همه خادمان گرامی قدردانی و سپاس‌گزاری، و نکاتی را نیز بیان کردند.

پس از سخنان جناب آقای پورمند، کلیه خدام محترم ضمن عرض تشکر از مدیریت محترم، جناب آقای پورمند و آقای مصدق موارد و مشکلاتی را که با آن مواجه هستند بیان کردند.

در پایان جلسه به پاس زحمات ارزشمند همکاران، هدایایی تقدیم آنان شد.