روایت راهیان نورالمصطفی(ص) ازمناطق جنوب کشور

IMG_0001طلاب و دانش آموختگان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی (مدرسه علمیه المهدی)  که تحت عنوان کاروان «نورالمصطفی(ص)»، راهی مناطق جنوب کشور شده بودند بعد از سفر سه روزه به شهر علم و ادب «قم» برگشتند تا هر روز بین الصلاتین یادآور رشادتها ودلاوریهای سربازان ولایت ودلاورمردان جبهه ها باشند.

درروز اول بازگشت، یکی از طلاب محترم به نام اسد از پاکستان با نقل خاطراتی به شباهتهای انقلاب خمینی(ره) و انقلاب حسینی(ع) پرداخت واظهار داشت بین جبهه ایران و جبهه کربلا شباهتهای بسیار زیادی دیدم، آنجا بی آبی بود و اینجا هم بی آبی، آنجا طفل ۱۳ ساله شهید شد، اینجا هم محمد حسین فهمیده، آنجا همه به امام و مقتدایشان گوش سپردند و دلدادگی کردند واینجا هم به امام خمینی(ره).

IMG_0010روز دوم جبرئیل از کشور گامبیا با اشاره به آیه شریفه« لاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»، خاطر نشان کرد که انقلاب درونی از همین جا شکل می گیرد که یک فرمانده لشکر شب عملیات دنبال بررسی شیرهای آب است تا نکند قطره آبی به هدر رود و اعتقاد به اینکه در نتیجه عملیات تاثیر گذار است.

این طلبه فاضل اظهار نمود: در پاسگاه زید خاطره هایی از امیر سرتیپ دربندی شنیدم که وی به صیاد شیرازی گفته بود چه شد که در زندگیت موفق شدی و او گفت: نماز اول وقت.

IMG_0012

روز سوم آقای سید علی از آذربایجان، با اشاره به تاثیر پذیری طلاب از فضای معنوی جنوب و راهیان نور گفت: پیام این شهدا این بود که هر کدام ازما می توانیم در مناطق خود انقلابی برپا کنیم.

روز چهارم جناب آقای عرفان حیدر به نقل خاطرات و اخلاص شهدا پرداخت و گفت:ما در این سفر فشرده فهمیدیم که چقدر شهدای ایران مظلوم بودند، کشوری که  ۴۰ کشور دنیا از آن حمایت می کردند در مقابل ایران بود و قصدش براندازی اسلام.

خدایا برای دوستانمان ایمان غواص های والفجر ۸، شجاعت خط شکنان کربلای ۵، استقامت جانبازان شیمیایی، اشک جاماندگان از شهدا وسلوک شهدای گمنام را عطا بفرما!

نشان دهيد ربات نيستيد: *