تقدیر از برگزیدگان هجدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث

حضرت آیه الله اعرافی ریاست محترم جامعه المصطفی به همراه معاونت فرهنگی تربیتی ستاد و مدیر کل قرآن و حدیث جامعه المصطفی، طی بازدیدی از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، از برگزیدگان قرآنی، قاریان، حافظان و دارندگان مقام درهجدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث تقدیر و تشکر کردند.

ایشان ضمن قدردانی از معاشران و اصحاب قرآنی و خادمین فرهنگ قرآن، مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی را یک مرکز مهم و فاخر دانستند و تأکید کردند این مرکز یکی از مراکز کم نظیر و فعال قرآنی می‌باشد که اهتمام ویژه‌ای به این فرهنگ آسمانی دارد. دکتر اعرافی از خدمات ارزنده مدیریت قرآن پژوه مدرسه حضرت حجه الاسلام و المسلمین حسینی (کاویانی) در راستای خدمت به سفیران و مبلغین قرآن تشکر ویژه کردند.

حضرت آیه الله اعرافی با رونمایی از محراب جدید نمازخانه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی  نماز جماعت ظهر عصر را نیز در این محل اقامه نمودند.

قبل از بیانات حضرت ایه الله اعرافی کارشناس قرآن و حدیث این مرکزآقای مسلم لاله زاری به گزارش فعالیتهای قرآنی این مرکز پرداخت وگفت: در راستای برگزاری هیجدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث که در بهمن ماه امسال برگزار شد، این واحد با جذب حدود یکصد و چهل نفر از دویست و سی نفر طلاب این مرکز و ثبت نام آنها به صورت اینترنتی وبا برگزاری کلاسهای مقدماتی و آموزشی برای آمادگی بیشتر این طلاب،توانسته در گسترش فعالیتهای قرآنی این نهاد عظیم گام بلندی را بردارد.

وی گفت: یکی از نوآوری های دارالقرآن این مرکزطبقه بندی کلاس های قرآنی بر اساس ملیتهای مختلف بوده است.

ایشان خاطر نشان کرد اساتید مشاور با حضوردر حجره ها به برنامه های حفظ و روخوانی طلاب کمک می کنند تا روخوانی آنها به سطح مطلوب برسد.

وی با اشاره به تشکیل پرونده قرآنی که درآن طلاب در سه مرحله مورد ارزیابی قرار می گیرند افزود، در صورت ضعف ملزم به شرکت در کلاسهای قرآنی می باشند و اگر طلبه ای در ارزیابی نهایی ضعیف باشد نمی تواند از این مرکز فارغ التحصیل شود.

سپس اضافه کرد: مدرسه المهدی  طرح تلاوت روزانه خود را از سالیان پیش تاکنون بدون وقفه و مستمر ادامه داده است. دراین طرح حدود ۲۵۰ صفحه از قرآن در طول سال تلاوت می‌شود. این تلاوت که  بعد از نماز ظهر و عصر وبا پخش آیات قرآن بر روی پرده نمایش انجام می پذیرد، همگی طلاب همنوا با قاری مدعو این آیات را زمزمه می نمایند که فضای معنوی نمازخانه این مدرسه را به عطر قرآن معطر می کند. همچنین شرح کوتاه و تفسیر آیات تلاوت شده توسط مدیریت محترم در بعضی از ایام هفته زیبایی دو چندانی به این برنامه بخشیده است.

ایشان با اشاره به اجرای مسابقات قرآنی در قالب نرم افزار که باعث تسریع وتسهیل در اجرای آن می شود افزود: ایجاد محتوای آموزشی قرآنی برروی فضای مجازی این مرکز که با آدرس (ilis.ir) قابل دسترسی است امکان آموزش برای طلابی که به هر دلیل نمی توانند در کلاسهای قرآنی شرکت نمایند فراهم گردیده است، علاوه بر آن گزارش محافل قرآنی نیز به صورت آرشیو صوتی یا تصویری قابل دسترسی است.

تصاویری از این مراسم در پایین قابل مشاهده است.

متن کامل سخنرانی حضرت آیه الله اعرافی، رئیس محترم جامعه المصطفی(ص) را می‌توانید اینجا بخوانید.

۲ دیدگاه

1. حسین اسدی گفت:

سلام علیکم
    تقبل الله منکم بقبول حسن …
    بسیار مراسم خوب و و مفید و با شکوه و باصفایی بود. از این که توفیق حضور و عرض ادب به ساحت نورانی طلاب و استادان و همکاران بزرگوار در این مراسم، و بهره مندی از سخنان حکیمانه ریاست معزز المصطفی را یافتم، خدای را شاکرم.
    به نوبه خود، از همه عزیزان دست اندرکار به ویژه مدیریت ارجمند مرکز، معاونت محترم فرهنگی تربیتی و جناب آقای لاله زاری مدیر محترم اداره قرآن و حدیث مرکز قدردانی و سپاسگزاری می کنم.
    همواره قرین توفیقات روزافزون باشید.
    التماس دعا

• مدیر سایت گفت:

سلام علیکم و رحمه الله
      جناب آقای اسدی!
      مدیر کل محترم قرآن و حدیث جامعه المصطفی(ص)
      همکاران مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی نیز به نوبه خود از زحمات حضرت‌عالی و همه دست‌اندرکاران فرهنگ قرآنی قدردانی و سپاس‌‌گزاری می‌کنند.
      انشاءالله در همه مراحل زندگی خود در زیر سایه قرآن موفق و مؤید باشید.

نشان دهيد ربات نيستيد: *