درس اخلاق همزمان با سالروز وفات حضرت أم البنین(س)

در سالروز وفات مادرادب و معرفت،مادر باب الحوائج،حضرت أم البنین(س)طلاب و دانش پژوهان مدرسه المهدی(عج) در کلاس درس اخلاق عمومی شرکت کردند.

از این مادر چنین فرزند شاید         که عقده از دل زینب(س)گشاید

این محفل اخلاقی که رأس ساعت ۱۰صبح در محل نماز خانه مدرسه برگزار شد،میزبان سخنران محترم حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای صالح،معاونت تربیتی جامعه المصطفی العالمیه بود.

وی موضوع مبحث اخلاقی خود را تحت عنوان رمز موفقیت علماء چیست؟بیان کردند و افزودند یکی از خطرهایی که باعث عدم موفقیت طلاب می شود خطر نداشتن الگو در زندگی فردی و اجتماعی است.ایشان ابراز کردند یکی ازالگو های زندگی سعادتمند ،الگویی است که خداوند معرفی میکند و آن زندگی پیامبر اسلام و اهل بیت (ع) است.

ایشان خاطر نشان کردند کسی که دینش را از فاطمه زهرا(س)بگیرد هرگز به خطا نرفته است.

معاون تربیتی جامعه المصطفی در ادامه صحبتهایشان سه علامت برای عبودیت از زبان امام صادق (ع) بیان فرمودند:

اول اینکه شخص همه چیز را ملک خدا بداند و خود را مالک چیزی نداند.

دوم در انجام واجبات و ترک محرمات کوشا باشد.

سوم اینکه خود در امورش تدبیر نکند و امور را به خدا بسپارد.

در پایان این جلسه اخلاقی ،با تأسی از اخلاق برتر حضرت أم البنین(س) به یاد آن بانوی آزاده طلاب به سوگواری و سینه زنی پرداختند.

نشان دهيد ربات نيستيد: *