برگزاری اولین دوره مسابقات ملیتی قرآن در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

در آستانه ۱۳ رجب و مصادف با میلاد باسعادت مولود کعبه امام علی (ع)  واحد دارالقرآن مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی اولین دوره مسابقات قرآن در قالب گروه های هم ملیت را برگزار نمود.

این مسابقات در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه اول و دوم خرداد ماه سال جاری برگزار شد.

با توجه به این که طلاب این مرکز از ملیتهای مختلف جهان و اکثریت آنها با زبان فارسی بیگانه هستند بهترین شیوه جهت تبلیغ و ثبت نام درفعالیتهای قرآنی ، روش چهره به چهره می باشد.
از این رو، واحد قرآن و حدیث این مرکز با انتخاب نمایندگان قرآنی که از نخبگان قرآنی هر ملیت می باشند ، ثبت نام این دوره از مسابقات را در اختیار آنها قرار داده که این نمایندگان با جذب حداکثری این طلاب به سوی کلام وحی، رکوردی بی نظیر را در فعالیتهای قرآنی این مرکز رقم زدند.
از ویژگی نمایندگان قرآنی ، تسلط آنها به زبان فارسی به جهت تفهیم طلاب هم ملیت و نخبه بودن آنها درزمینه فعالیتهای قرآنی می باشد.

نمودار ترکیب جمعیتی شرکت کنندگان در اولین دوره مسابقات ملیتی قرآن کریم

این نمایندگان از فروردین امسال توسط مدیر بخش قرآن و حدیث این مرکز آقای مسلم لاله زاری انتخاب شده و با برگزاری جلسات متعدد با حضور این نمایندگان در زمینه های قرآنی، که حداقل هفته ای یک بار در دارالقرآن این مرکز برگزار می شود به سوی گسترش فرهنگ قرآنی این مرکز گام برمی دارد.

اهم فعالیتهای این نمایندگان به شرح ذیل می باشد:
۱- ریشه کنی بیسوادی قرآنی به وسیله آموزش روخوانی قرآن
۲- شناخت استعداد های برتر قرآنی
۳- ارتقاء سطح قرآنی طلاب با راهنمایی آنان به کلاسهای مختلف آموزشی
۴- انگیزه دهی استعداد ها جهت شرکت در فعالیتهای قرآنی
۵- گسترش فعالیتهای قرآنی
۶- مشاوره های قرآنی
۷- اطلاع رسانی طلاب برای شرکت در فعالیتهای مختلف قرآنی مثل محافل و نشستهای قرآنی ، مسابقات قرآنی و حدیثی ،کلاسهای آموزشی و جلسات قرآنی ، گروه های سرود و تواشیح ملیتی و …

جلسه نمایندگان ملیت‌ها

با توجه به برنامه ریزی به عمل آمده از سوی واحد قرآن و حدیث، نمازخانه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در ساعت های معین شده، که از ساعت سه بعداز ظهر روز چهارشنبه اول خرداد ماه آغاز و تا ساعت ۱۲ شب و فردای آن روز نیز به مدت سه ساعت ادامه داشت شاهد حضور حداکثری ملیتهای مختلف در ساعت های مختلف بود که جهت رقابت با هم کیشان خود گرد هم آمده بودند ، اگر چه در زمان المپیاد بین المللی قرآن و یا در مسابقات مختلف قرآنی به جهت موانعی هم چون عدم جرأت و یا عدم انگیزه کافی و… از عرصه رقابت کناره می گرفتند.
لازم به ذکر است که نفرات برتر این ملیتها، هفته آینده در مسابقه بین المللی که از سوی واحد دارالقرآن این مرکز معین می شود، به رقابت خواهند پرداخت.

فهرست اسامی شرکت کنندگان را از اینجا می‌توانید ببینید.

اسلامی برندگان این مسابقه را می‌توانید اینجا ببینید.

no images were found

نشان دهيد ربات نيستيد: *