برگزاری جشن میلاد امام حسین(ع) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین صالح

نور امروز قدم به زمین می گذارد و ملائک برای آمدنش لحظه شماری می‌کنند و بال‌های خویش را فرش راهش نمودند. بهاری سرزده است و خانه علی و زهرا، امروز، خانه تمام شادی‏ها و دست‏افشانی‏هاست. خدا، هم بر خود می بالد و مرد تنهای نخلستان‏ها، به نسل سبز این کودک می‏اندیشد «وَلَو کَرِهَ الْکافِرُون»…. بگذار تمام کائنات بدانند آغاز تو را.

بهارهای شگفتی در راهند. امروز گُلی می‏شکفد که بادها را پرپر می‏کند. این را من نمی‏گویم؛ آسمان می‏گوید با هزاران بهاری که دیده است؛ این را زمین می‏گوید؛ زمین که مادر همه بهارهای آمده است. امروز گُلی می‏شکفد که گل‏ها به پیشواز آمدنش، پرپر می‏شوند. درخت‏ها، سجده می‏کنند مقدمش را، کوه‏ها سر بر آستان کرم او می‏گذارند و دریاها، وام‏دار زلال چشمانش می‏شوند: «السلام علیک یا سفینه النجاه». امروز عرشیان و فرشیان شاهد آمدن و نزول اجلال حسین بن عبدالله هستند.

در این روز مبارک، طلاب و فارسی آموزان مدرسه المهدی(عج) با شرکت در مراسم جشن ولادت آن امام همام از چشمه چوشان معارف اهل بیت بهره بردند.

سخنران این مراسم حجت الاسلام والمسلمین صالح معاون فرهنگی ـ تربیتی جامعه المصطفی(ص) بودند که با تبریک میلاد آن امام معصوم، فرمودند نسب هر شخصی برای شخص خیلی مهم است. حضرت امام حسین(ع) در سوم شعبان سال چهارم هجری دیده به جهان گشود. پدرش وصی رسول الله(ص) بود و مادرش بضعه الرسول، تحت تربیت پیامبر(ص) بزرگ شد که این خصوصیات برای ایشان بی نظیر است.

در پایان حجت الاسلام صالح یکی از سیره‌های امام حسین(ع) را عفو و بخشش دانست و از طلاب تقاضا کرد که اگر ناراحتی از همدیگر دارند، همدیگر با ببخشند و به نشانه اخوت و برادری با همدیگر دست بدهند و دیده بوسی نمایند.

پایان‌بخش این مراسم، پذیرایی از طلاب بود.

صوت این مراسم را می‌توانید اینجا بشنوید:

نشان دهيد ربات نيستيد: *