تقدیر از ممتازان قرآنی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

در آستانه میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام صادق(ع) محفل باشکوهی با حضور قاری ممتاز و برجسته قرآن کریم جناب آقای دکتر شعاعی در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.
در این محفل که شنبه ۲۸ دی ماه ۱۳۹۲ برگزار شد، جناب آقای دکتر شعاعی سور مبارکه احزاب و شمس را با صوت زیبا و دلنشین تلاوت کردند.
صوت زیبای تلاوت آقای دکتر شعاعی را می‌توانید اینجا بشنوید و دریافت کنید:

پس از اجرای برنامه های متنوع و جذاب به مناسبت میلاد آن دو نور هدایت، و همچنین سخنرانی ریاست مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی حجه الاسلام حسینی کاویانی درباره قرآن و پیامبر(ص)، جناب آقای اسدی مدیر کل امور قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه با اجرای هم‌خوانی قرآنی و با صدای زیبا و دلنشین خود، جذابیت این محفل نورانی را دو چندان نمود.
صوت هم‌خوانی جناب آقای اسدی را می‌توانید اینجا بشنوید:

در انتهای این مراسم ۵۵ نفر از فعالان و ممتازان قرآنی توسط جناب آقای اسدی مدیر کل قرآن و حدیث، حجه الاسلام حسینی کاویانی ریاست مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و حجه الاسلام سنجری معاونت تربیتی مرکز، لوح تقدیر و گواهینامه حفظ و هدایای خود را تحویل گرفتند.
لازم به ذکر است واحد قرآن و حدیث با اجرای مسابقات قرآنی در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتیل و مناجات و همچنین دوره‌های حفظ حکمت‌های نهج‌البلاغه و حفظ روزانه یک آیه از قرآن کریم و تثبیت حفظ نفرات برتر، زمینه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی طلاب عزیر را فراهم نموده است.

نشان دهيد ربات نيستيد: *