اهدای جوایز به نفرات برتر مسابقه مقاله‌نویسی با موضوع «انقلاب و ولایت فقیه»

در روز میلاد امام حسن عسکری(ع) و هم‌زمان با ایام جشن پیروزی انقلاب اسلامی، از نفرات برتر مسابقه مقاله‌نویسی با موضوع «انقلاب و ولایت فقیه» با اهدای جوایزی تقدیر و تشکر شد.

از کل مقالات رسیده به دبیرخانه که از بیست ملیت مختلف دریافت شده بود، سه مقاله حائز رتبه برتر شدند که جوایز خود را در این مراسم دریافت کردند.

این مراسم با حضور جناب حجه الاسلام والمسلمین متمسکیان برگزار شد. ایشان ضمن بیان خاطرات خود از دوران شکنجه و زندان رژیم پهلوی، یاد و خاطره روزهای انقلاب اسلامی ایران را گرامی داشتند و در پایان، به دست ایشان جوایزی به نفرات برتر این مسابقه اهدا شد.

اسامی برندگان مسابقه مقاله نویسی به این شرح اعلام شد:

رتبه عنوان مقاله نویسنده کشور محل تحصیل
اول نقش انقلاب اسلامی در وحدت بین مذاهب مصطفی امرالله زاده تاجیکستان مدرسه عالی امام خمینی(ره)
دوم نقش امام خمینی(ره) در بیداری اسلامی در مقایسه با سید جمال الدین اسد آبادی سید محمد عابدی افغانستان مدرسه عالی امام خمینی(ره)
سوم انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) علی عبدالله چاد مدرسه المهدی(عج)

نشان دهيد ربات نيستيد: *