برگزاری مراسم عزاداری رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت امام مجتبی(ع)

درآستانه رحلت آخرین سفیر الهی و پیام‌آور وحی، حضرت ختم المرسلین محمد(ص) و سبط اکبرش، حضرت امام حسن مجتبی(ع)، طلاب و سفیران مکتب امام صادق از ۶۳ ملیت، این روز را گرامی داشتند و در سوگ و مصیبت خاندان آل الله اشک ماتم ریختند.
سخنران این مراسم حجت الاسلام و المسلمین مصطفایی بود که ضمن تسلیت و تعزیت این ایام به محضر امام عصر(عج)، با تشریح مقوله مصیبت، عزا و عزاداری شیعیان، به ذکر روایات و ثواب‌های آن پرداخت.
ایشان در ابتدای بحث خود در حدیثی از پیامبر(ص)، اهمیت مسئله عزاداری را بیان کرد و اظهار کرد پیامبر(ص) فرمودند: «و صلی الله علی الباکین علی الحسین رحمه و شفقه»(بحارالانوار ج ۴۴ ص ۳۰۴)
حجت الاسلام والمسلمین مصطفایی در ادامه تأکید کرد در زیارت عاشورا «الحمدلله علی عظیم رزیتی» یعنی این رزیه، مصیبت امام من است پس من از امامم جدا نیستم و پیوند عمیق دارم و در جایی دیگر آمده «یحزنون لحزننا و یفرحون لفرحنا» چرا که در حدیث داریم وجود نازنین امام صادق(ع) فرمود هرگاه شما مریض شوید ما هم مریض میشویم. این می‌رساند که مطلب بسیار حائز اهمیت است.
مدرس حوزه علمیه قم در ادامه، به توضیح این مطلب پرداخت که ما در دعاهایمان می‌گوییم «یا لیتنا کنا معک لنفوز فوزاً عظیماً»…

صوت این مراسم را می توانید در پایین گوش و دریافت کنید:

نشان دهيد ربات نيستيد: *