مراسم سوگواری سالروز شهادت امام سجاد(ع)

همزمان با سالروز شهادت حضرت سید الساجدین، زین العابدین امام سجاد(ع) (بنابر نقلی) رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در مراسمی که بین نماز ظهر و عصر برگزار شد، ضمن تسیلت این روز حزن و اندوه، تاکید کردند وظیفه امروز همه، شناخت صحیح مکتب آن بزرگوار و عمل به دستورات متعالی اهل بیت عصمت و طهارت است.

ایشان در ادامه خاطر نشان کردند در کتاب احتجاج علامه طبرسی مظلومیت امام چهارم و خاندان اهل بیت امام حسین(ع) آمده که طی آن امام سجاد به شخصی به نام ابوخالد کابلی واقعه اسارت و مظلومیت اهل حرم پیامبر را شرح داده است.

پایان بخش سخنان رئیس مدرسه علمیه المهدی، عظمت و ثواب بکاء و گریه بر سید الشهدا(ع) بود که بیان داشتند گریه ۳۰ ساله امام زین العابدین نیز نشان از اوج مظلومیت امام حسین را دارد.

این مراسم که در نمازخانه مدرسه المهدی(عج) در روز یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ برگزار شد، با سوگواری برای آن امام همام همراه بود.

نشان دهيد ربات نيستيد: *