برگزاری بیست و دومین جشنواره قرآنی و حدیثی

جشنواره بین المللی قرآنی و حدیثی از سری مسابقاتی است که هر ساله توسط جامعه المصطفی العالمیه برگزار می گردد.
این جشنواره از حیث تعداد مخاطب، نوع ملیت، تنوع بخش ها و رشته ها، برگزاری همزمان در کشور های مختلف و … بی نظیر است.
بخش شفاهی این جشنواره در تاریخ ۹ و ۱۰ آبان ماه ۱۳۹۵ در مدرسه المهدی (عج) برگزار شد.

اهداف و سیاست های جشنواره:

کشف استعداد ها ، نخبگان و ممتازین قرانی
فراهم نمودن محیطی برای رقابت سالم بین طلاب مرکز
توسعه و تعمیق فضای معنوی و انس با قرآن در محیط مدرسه
معرفی و بزرگداشت شخصیت ها و الگوهای موفق قرآنی
ایجاد ارتباط بین نخبگان قرانی و طلاب دیگر

رشته های مختلف جشنواره

بخش مهارتی ( شفاهی)
بخش پژوهشی( مقاله نویسی)
بخش معارفی ( کتبی)

بخش مهارتی

این بخش در سه رشته قرائت ، ترتیل و حفظ قرآن کریم برگزار می شود و شرکت کنندگان ، مجاز به انتخاب یک رشته می باشند .

بخش پژوهشی

در این بخش شرکت کنندگان می توانند مقاله های خود را به ۹ زبان و ۹ موضوع مختلف ارائه دهند.
شرکت کنندگان حداکثر تا تاریخ ۳۰/۸/۱۳۹۵ ( برابر با ۲۰صفر۱۴۳۸) می بایست مقاله های خود را به سایت سجا یا صندوق پستی جشنواره ارسال نمایند .

بخش کتبی

در این بخش شرکت کنندگان با توجه به زبان خود (اردو ، فارسی، انگلیسی) بخش مورد نظر از کتاب نسیم هدایت۴ را مطالعه نموده و در تاریخ ۱۶/۹/۱۳۹۵ از طریق سایت مرکز جشنواره به صورت غیر حضوری و کتاب باز(open book) شرکت می کنند .

تعداد ۱۲۰ نفر از طلاب در بخش های مذکور اقدام به ثبت نام نمودند . با توجه به اینکه اکثر طلاب این مدرسه در حین یادگیری زبان فارسی هستند لذا برای اطلاع رسانی این جشنواره مشکلاتی بر سر راه وجود داشت .

من جمله :

تبلیغاتی که به صورت بنر یا پوستر نصب می شود ، غالبا مورد توجه عموم قرار نمی گیرد و برای رفع این مشکل دارالقرآن اقدام به تبلیغات چهره به چهره و حضوری در کلیه کلاس ها و مجالس عمومی مدرسه نمود . و ثبت نام اولیه به عمل آمد.
با توجه به اینکه ثبت نام اولیه نیاز به مراجعه به سایت و رمز سجا دارد و اکثر طلاب یا رمز سجا نداشتند و یا اطلاعی از رمز خود نداشتند و ثبت نام برایشان دشوار بود . لذا دارالقرآن متصدی ثبت نام و ایجاد رمز عبور بود و بعد از ثبت نام پرینت برگه انتخاب رشته ها در اختیار ایشان قرار گرفت .

همچنین از طریق پیامک به تمامی طلاب ثبت نام کننده ، اطلاع رسانی های لازم انجام شد .

رشته حفظ قرآن کریم

تاریخ ۹ آبان ماه مسابقه حفظ قرآن کریم در مقاطع ۳، ۵ ، ۱۰، ۱۵ جزء و حفظ کل در مکان نمازخانه المهدی انجام شد که از ساعت ۱۳ الی ۱۷ به طول انجامید .

داوری مسابقه را اساتید ارجمند، حجج الاسلام ابدالی، کرمی، رهبران و رضاخانی به عهده داشتند و تذکرات و قوانین مسابقه را قبل از شروع مسابقه یادآوری نمودند.

رشته ترتیل و قرائت قرآن کریم

تاریخ ۱۰ آبان ماه طلاب در رشته های ترتیل و قرائت قران کریم به رقابت پرداختند این مسابقه نیز همانند بخش حفظ در مکان نمازخانه، بین ساعات ۱۳ الی ۱۷ برگزار شد.

همچنین داوری این رشته به عهده اساتید ارجمند حجج الاسلام ابدالی، کرمی، رهبران بود .

*** در این دو دوره از مسابقات از اجرای شرکت کنندگان فیلم برداری به عمل آمد که فایل های صوتی و تصویری هر فرد به صورت جداگانه در اختیار جشنواره و طلاب علاقه مند قرار خواهد گرفت .

بعد از اتمام مسابقات نتایج حاصل شده به سمع و نظر طلاب عزیز رسید و در آینده ای نزدیک از برتران هر رشته تقدیر به عمل خواهد آمد.

نفرات برتر جشنواره بین المللی قرآنی و حدیثی المصطفی در بخش ترتیل

۱۳ زنقا الحسن ۳۳۵۱۴۶ حفظ ۳ جزء ۵۸.۲۵ ۸ ۳
۱۴ محمد عبدکریم ۱۲۳۲۶۶ حفظ ۳ جزء ۴۷.۵ - -
۱۵ صلاح الدین ۳۷۳۱۱۹۱ حفظ ۳ جزء ۳۱.۵ ۸ -

به نظر کارشناسان قرآنی این مرکز ، اداره قرآن و حدیث مدرسه المهدی(عج) به همه اهداف از پیش تعیین شده دست یافته است. از خوانندگانی که این گزارش را مطالعه فرمودند دعوت به عمل می آید پیشنهادات و انتقادات خود را با اداره قرآن و حدیث این مرکز درمیان بگذارند.

نشان دهيد ربات نيستيد: *