گزارش برگزاری مسابقات قرآنی رمضان ۹۶

در چارچوب مسابقات فصلی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی المهدی (عج)، مسابقات قرآنی ماه رمضان در پنج رشته حفظ، قرائت، ترتیل، اذان و مناجات برگزار شد.
در ثبت نام اولیه ۱۲۰ نفراز طلاب این مرکز در مسابقات قرآنی ثبت نام کردند.

مسابقه حفظ قرآن کریم در ینج مقطع ۱، ۳ ، ۵ ، ۱۰ و ۳۰ جزء برگزار شد و ۲۴ نفر از طلاب این مرکز به رقابت پرداختند.
حجج اسلام احمدپور، ابدالی، صادقی و مرادخانی در بخش های حسن حفظ، تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا داوری این مسابقه را برعهده داشتند.

در مجموع ۴۸ نفر در بخش ترتیل و قرائت قـرآن کـریم به رقابت پرداختند که ۳۸ نفر در بخش ترتیل‌خوانی و ۱۰ نفر در بخش قرائت قرآن کریم حضور داشتند. حجج اسلام ابدالی، صادقی و مرادخانی در بخش های تجوید، صوت ولحن، وقف و ابتدا داوری این مسابقه را برعهده داشتند.

۳۰ نفر از طلاب در بخش اذان و منـاجـات به رقابت پرداختند . در بخش اذان ۲۰ نفر و در بخش مناجات دعای سحر نیز ۱۰ نفر حضور داشتند. حجج اسلام ابدالی، صادقی، رحیمی و مرادخانی در بخش های تجوید ، صوت ، لحن ، حسن اجرا این مسابقات را داوری می‌کردند.

نشان دهيد ربات نيستيد: *