اعلام همبستگی طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با شیعیان العوامیه

با توجه به حملات گسترده رژیم آل‌سعود به منطقه شیعه‌نشین العوامیه و به شهادت رساندن مردم این شهر، به منظور اعلام همبستگی با مردم این منطقه، در روز پنج‌شنبه ۱۹مرداد ۹۶ نشست دو ساعته‌ای در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی باحضور طلاب و اساتید این مرکز، مدیران و معاونان مراکز صفی و مدارس تابعه، مخصوصاً مدارس عرب‌زبان، برگزار شد.

در این نشست، ضمن بررسی وضعیت شیعیان در حصار این شهر و تشریح اقدامات وحشیانه رژیم آل‌سعود با سخنرانی شیخ احمد الحرز و شیخ دقّاق، دو تن از علمای فعال منطقه، طلاب حاضر حمایت خود را از مظلومان این منطقه نشان دادند و انزجار خود را از اعمال وحشیانه دولت سعودی اعلام و این گونه‌ رفتار را محکوم کردند.

از برنامه‌های جانبی این نشست، نصب بنرهایی از شهدای شیعه منطقه حجاز وپخش تصاویر و کلیپ‌هایی از منازل ویران شده این منطقه شعیه‌نشین توسط آل‌سعود و نیز پخش کلیپی از سخنرانی شهید شیخ نمر در افشاگری علیه آل‌سعود بود.

نشان دهيد ربات نيستيد: *