گزارش برگزاری اردوی زیارتی و سیاحتی مشهد مقدس

با لطف و استعانت از پروردگار بی‌همتا و مدد از سلطان دل‌های عاشق، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و با همکاری خیرین محترم المصطفی و اداره کل فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی و همچنین مشارکت طلاب، اردوی زیارتی و سیاحتی مشهد مقدس از تاریخ ۱۸ بهمن ماه لغایت ۲۲ بهمن ۹۶ برگزار شد.

طلاب روز چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه با بدرقه مسؤولان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، سوار اتوبوس شدند و به سمت مشهد مقدس حرکت کردند و صبح روز بعد به مشهد مقدس رسیدند.
زائران امام رئوف، در بین راه از برنامه‌های معنوی از جمله ختم صلوات، قرائت دعاهای دسته جمعی، استماع مداحی و سخنرانی استفاده کردند.

بعد از استقرار در حسینه و محلی که جهت اسکان خانوادها در نظر گرفته شده بود، نماز صبح اقامه شد و پس از کمی استراحت و صرف صبحانه، عشق به زیارت امام دل‌ها ‌گویی خستگی راه را از تن و جان به در برده بود و همه مشتاق زیارت بودند و برای دیدن بارگاه نورانی حضرتش لحظه شماری می‌کردند. همگی به صورت دسته جمعی به حرم مشرف شدند و با ذکر یا امام رضا… یا امام رضا… ضمن قرائت اذن دخول، وارد صحن مطهر حرم رضوی شدند و با مداحی برادر گرامی آقای ادهمی غبار دل شست‌وشو دادند.

از آنجا که طلاب برای سه روز میهمان آستان قدس رضوی، بودند، پس از بازگشت از نماز و زیارت، پذیرایی می‌شدند.
درب ورودی نواب، مسیری بود که طلاب از آن وارد می‌شدند، اذن دخول می‌خواندند و پس از آن با اشک شوق و چشم‌های ملتمس به کرم ارباب، مشغول زیارت می‌شدند. به راستی که حرمش قطعه‌ای از بهشت است.

از برنامه‌های این اردوی زیارتی و سیاحتی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
– زیارت حرم مطهر حضرت ثامن الحجج، امام رضا(ع)
– تنعم از سفره حضرت رضا(ع) در مهمان‌خانه آستان قدس رضوی
– بازدید از بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی
– زیارت قبور چند تن از علمای مدفون در آستان قدس رضوی
– برگزاری ۲ مراسم سخنرانی توسط اساتید محترم، حجج اسلام بهشتی و موسویان
– برگزاری برنامه‌های مداحی توسط طلاب اردو زبان
– برگزاری مراسم روضه‌خوانی و مداحی توسط آقای ادهمی
– سخنرانی و تذکرات حجت الاسلام والمسلمین کارگر
– زیارت امام‌زادگان یاسر و ناصر
– زیارت مرقد اباصلت رحمه الله
– زیارت مرقد خواجه مراد
– گردش در پارک وحدت
– بازدید از نمایشگاه مفهومی قبر و برزخ
– بازدید از مراکز خرید و…

سرانجام در روز شنبه مورخه ۲۱/۱۱/۹۶ ، طلاب و مسؤولان همراه، پس از برگزاری مراسم وداع با حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، بارگاه ملوکوتی آن امام همام را ترک کرده و عازم قم شدند.

نگاه اجمالی به آمار برگزاری اردو

تاریخ برگزاری: بهمن ماه ۱۳۹۶