بازدید از مدرسه علمیه امام صادق(ع)

تعدادی از طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در تاریخ  ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ به همراه اساتید و مربیان اخلاق خود از مدرسه امام صادق علیه السلام و نمایشگاه این مجموعه که به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی وسالگرد شهادت رهبران حزب الله لبنان برگزار شده  بود دیدار کردند.

دراین بازدید که حدود ۴ ساعت به طول انجامید، طلاب ضمن آشنایی با شهدای حزب الله و تماشای مستندی از زندگی شهیدان عماد مغنیه، سید عباس موسوی وشیخ راغب، با نحوه شهادت ایشان آشنا شدند. دراین برنامه حجت السلام والمسلمین موسوی، معاون  نمایندگی حزب الله درقم، با بیان سخنانی در مورد زندگی امام خمینی(ره)، پیروزی‌های جنبش مقاومت در لبنان، سوریه وعراق را مرهون راهنمایی‌ها و الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران دانست و نقش ولایت فقیه دراین پیروزی‌ها را مهم وحیاتی بیان داشت.

ایشان در ادامه افزود: اگر حزب الله در جنگ سی و سه روزه و همچنین مقاومت اسلامی در عراق و سوریه به پیروزی رسیدند، به دلیل تبعیت از ولی فقیه حضرت آیت الله خامنه‌ای حفظ الله تعالی بوده است. ایشان همچنین خاطره‌ای از یکی از شهدای مدافع حرم بیان کرد که با لب عطشان و ذکر سلام به امام حسین علیه السلام به شهادت رسید.

اقامه نماز جماعت و ذکر دعای توسل و سینه‌زنی به مناسبت ایام فاطمیه، پایان بخش برنامه‌های معنوی این بازدید بود.

نشان دهيد ربات نيستيد: *