اجرای طرح حضور مربیان اخلاق در خوابگاه‌های طلاب سطح شهر قم

با توجه به نیاز مبرم به حضور اساتید و مربیان اخلاق در خوابگاه‌های سطح شهر قم و  بیان مسائل اعتقادی اخلاقی،  پاسخ‌گویی به  مسائل شرعی و بررسی مشکلات رفاهی – آموزشی طلاب، طرح حضور مربیان اخلاق در خوابگاه‌ها از اول سال ۹۷ با تصویب شورای فرهنگی تربیتی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی آغاز شد.

اولین جلسه این طرح که در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ در خوابگاه امام حسین علیه السلام برگزار شد، حجت الاسلام صفری، دبیر گروه علمی تربیتی، ضمن معرفی استاد ناصری به عنوان مربی اخلاق این مجموعه، به بیان  اهداف و ضرورت این طرح پرداخت و در ادامه، حجت الاسلام ناصری، ضمن تبریک ماه شعبان و اعیاد شعبانیه، به بیان اهمیت و اعمال این ماه پرداخت و طلاب را به استفاده از فیوضات ماه شعبان تشویق کرد.

بیش از ۵۰ نفر از طلاب مشغول به تحصیل در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، در این خوابگاه ساکن هستند.

نشان دهيد ربات نيستيد: *