آغاز برنامه‌های فرهنگی تربیتی ماه مبارک رمضان

طبق سنت هرساله، مرکز آموزش زبان ومعارف اسلامی برای استفاده طلاب از فیوضات ماه مبارک رمضان، برنامه‌های ویژه قرآنی و معرفتی در نظر گرفته است.
سخنرانی و درس اخلاق حجت السلام والمسلمین شاکری، معاون محترم فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی(ص)، اولین برنامه معرفتی برای آمادگی این ماه مبارک بود که در روز ۲۶ اردیبهشت ۱۳۷۹ مصادف با آخرین روز ماه شعبان و استقبال از ماه رمضان برگزار شد.
در این برنامه حجت السلام والمسلمین شاکری، در آغاز صحبت‌های خود، استفاده از فرصت زندگی را یادآور شد و بر استفاده از فرصت ماه‌های رجب، شعبان و رمضان تأکید داشتند.
استاد محترم با اشاره به برنامه‌های زندگی که در قرآن کریم برای استفاده آمده، بیان کردند ماه رمضان ماه جهاد با نفس و جهاد اکبر است و دو ماه رجب و شعبان را ماه آمادگی رزمی برای این جهاد دانستند و درادامه، با قرائت بخش‌هایی از خطبه شعبانیه حضرت رسول اکرم، به شرح و توضیح آن پرداختند.
جزء خوآنی قرآن کریم، سخنرانی‌های معرفتی، مسابقات قرآنی وحدیثی، مسابقات کتابخوانی، مسابقات ورزشی و… از برنامه این ماه است.

نشان دهيد ربات نيستيد: *