برگزاری جشن اعیاد شعبانیه همراه با محفل قرآنی

به مناسبت اعیاد فرخنده ماه شعبان، میلاد با سعادت امام حسین، حضرت ابوالفضل و امام سجاد علیهم السلام، مراسم جشنی با حضور طلاب و اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در تاریخ اول اردیبهشت ۱۳۹۷ برگزار شد.
در این مراسم که همراه با برنامه‌های متنوع قرآنی بود، نوجوانان گروه تواشیح امام خامنه‌ای به سرپرستی استاد علم خواه، از حافظان و قاریان بین‌المللی قرآن کریم، به اجرای برنامه تواشیح و هم‌خوانی قرآن پرداختند.
در ادامه، محمد رضا غلامی، یکی از حافظان نوجوان قرآن کریم، به آزمون‌های قرآنی طلاب پاسخ داد که مورد استقبال حضار قرار گرفت.
اجرای مسابقات حضوری و مداحی، از دیگر برنامه های این مراسم بود.
در بخشی از این برنامه دو ساعته، حجت السلام والمسلمین بابانژاد، معاون آموزش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، درباره برنامه‌های همایش مهدویت، نکاتی را بیان کرد.
اجرای این گونه مراسم‌ها، علاوه بر احیای ارزش‌های دینی و ذکر نام و سیره اهل بیت علیهم السلام، موجب ایجاد فضایی شاد و بانشاط برای طلاب و حضار و همچنین بینش و دانش قرآنی آنان می‌شود.

نشان دهيد ربات نيستيد: *