سخنرانی آیت الله سید حسن عاملی، امام جمعه اردبیل

جلسه درس اخلاق این هفته برای طلاب با سخنرانی آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم اردبیل در روز سه شنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ با حضور طلاب و اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.
استاد بزرگوار در این جلسه به تبین جایگاه علم به عنوان یک فضیلت در اسلام و بالاخص در قرآن مجید پرداختند و با نقل احادیث گران‌باری از اهل بیت علیهم السلام رابطه علم و بندگی را تشریح کرده و تزکیه نفس را یکی از اصلی‌ترین راه‌های تحصیل علم معرفی کردند. ایشان در بخشی از سخنان خود تأکید کردند: لازم است آداب تحصیل در چنین مجامع علمی‌ای تدریس شود.

در ادامه افزودند هیچ فضیلتی در این عالم بالاتر از تحصیل علم و تربیت نفوس نیست و هیچ ارزشی مثل تحصیل علم ابدیت انسان را متعالی نمی‌کند. خداوند متعال برای اقشار مختلف در قرآن کریم مقام ذکر کرده است مثل مقام متقین، مقام شهدا، اما مقام علما و هادی، استثنایی است. خدا علما در ردیف خودش ذکر کرده است. وقتی رسول خود را معرفی می‌کند با علم معرفی می‌کند…

در پایان، ایشان به ضرورت عمل به علم اشاره کرده و بیان کردند: مقام هادی از مقام عالم هم بلاتر است و غایت خلقت، هدایت است و هرکسی، توفیق هادی بودن را ندارد.

نشان دهيد ربات نيستيد: *